PortaPOS kassasystemen verkrijgen het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem

 

Op 7 januari 2013 vindt de introductie plaats van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. In het perscentrum Nieuwspoort Den Haag zal dit keurmerk (KBA) worden uitgereikt aan onder andere de PortaPOS kassasystemen. PortaPOS horeca kassasystemen zijn leverbaar van een compacte snackbarkassa tot kassasystemen die werken middels grafische tafelplattegronden en een mobiele bestelterminal aan tafel. Niet onbelangrijk te noemen is dat PortaPOS geen jaarlijks terugkerende kosten berekent voor gebruikersrecht of via een verplichte software updateovereenkomst.

 Waarom een kassa met een Keurmerk?

Een keurmerk kassa zorgt ervoor dat u werkt met cijfers die u kunt vertrouwen. Daardoor heeft u een beter inzicht in uw bedrijf en kunt u beslissingen beter onderbouwen. U merkt eventuele onregelmatigheden, bijvoorbeeld door fraude, sneller op. U kunt sneller en makkelijker samenwerken met uw accountant omdat de cijfers actueel en op elk gewenst moment, op papier en digitaal beschikbaar zijn.

Een PortaPOS kassasysteem registreert naast de verkopen ook de bruto verbruikswaarde van kosten voor wat betreft Representatie, Breuk en Eigen Verbruik.

Elk van de ruim 30 beschikbare omzet rapporten beschikt over de mogelijkheid tot afdruk via bon printer, A4 Windows printer en de mogelijkheid voor export naar PDF, Excel en HTML.

Het Keurmerk geeft u als gebruiker de garantie dat het door u aangekochte kassasysteem gecertificeerd is door de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen volgens de vastgestelde Norm voor een Betrouwbaar Afrekensysteem. De Norm is opgesteld door een werkgroep van EDP auditors, de belastingdienst en de samenwerkende marktpartijen.

Meer informatie: www.keurmerkafrekensystemen.nl